Maatwerk

De mogelijkheden bij NSTZ zullen u verassen!

Zelf trainingen geven?

Tegen een aantrekkelijk tarief kunt u de ruimten van het NSTZ huren voor het geven van eigen trainingen. Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden en het maken van een reservering.

Maatwerk trainingen

De trainers van het NSTZ hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het succesvol geven van trainingen voor FCCS, CRM, ALS, BLS, ILS, AED, Risicovolle Handelingen, Voorbehouden Handelingen en Apparatuur trainingen. De hoge kwaliteit, expertise en het brede pakket van dienstverlening van Interactie Opleidingen die in het NSTZ mogelijk zijn, hebben geleid tot een sterke uitbreiding van het aantal opdrachten. In maatwerk trainingen is apparatuurinstructie en -certificering mogelijk voor vrijwel elk apparaat dat in de Acute Zorg wordt gebruikt.

De zeer moderne trainingsruimten zijn zo ingericht dat een ideale interactie tussen instructeur en cursist ontstaat. Zo is er onder andere een volledige IC-kamer nagebootst en zijn er werkende IC-ventilatoren voor invasieve en non-invastieve beademing. Verder zijn er simulaties voor airway management en centraal veneuze catheters. Daarnaast zijn er echografie stations. Er is een uitgebreid pakket aan BLS/ALS en ECG-simulatie mogelijkheden.

Behoefte aan een betrokken partner die actief meedenkt?

Wij hebben tot doel de kwaliteit van zorg en patiëntveiligheid te bevorderen door het aanbieden van specifieke simulatie- en vaardigheidstrainingen aan zorgprofessionals. NSTZ werkt daarbij samen met de beste trainers en docenten, bedrijven en organisaties en levert een hoogwaardige leeromgeving met moderne apparatuur op haar locatie in Ede, centraal in Nederland. Voor overnachtingen ligt het NSTZ op loopafstand van  Hotel De Reehorst. Komt u liever met de auto, dan kunt u gratis parkeren bij het NSTZ.

Capaciteit

Het NSTZ heeft prachtige en moderne (plenaire) cursusruimten voor groepen tussen de 5 - 65 personen. De cursusruimten zijn voorzien van unieke technische mogelijkheden, voor een perfecte interactie tijdens de trainingen. Grotere ruimten zijn aanwezig en op aanvraag beschikbaar tot 100 personen.

Arrangementen

Uw arrangement wordt volledig op uw wensen en het doel van uw bijeenkomst afgestemd. Op deze wijze creëren wij voor ieder evenement een optimale invulling. Standaard heeft u de beschikking over alle bij ons aanwezige faciliteiten, van de in de ruimte aanwezige hoogwaardige technische voorzieningen tot de door u gewenste opstelling met luxe stoelen. Neem contact met ons op voor uw arrangement.

Catering

Om onze flexibele kracht bij te zetten introduceert Interactie Congresbureau het ‘Modulair vergaderen’. Dit betekent dat u al een vergaderarrangement kunt boeken vanaf € 30,00 per persoon. U kunt zelf uw ideale arrangement samenstellen door het uit te breiden met aantrekkelijke modulaire opties.
Lunches vanaf € 15,50.
Koude/warme buffetten vanaf € 25,00.


Neem contact op met onze cursuscoördinator Anita van Zanten om uw (maatwerk) wensen te bespreken.

Nederlands Simulatie- en Trainingcentrum voor de Zorg
Horapark 9, 6717 LZ Ede
0318-693501
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nederlands Simulatie- en Trainingcentrum voor de Zorg

Horapark 9, Ede Gelderland

Wij hebben tot doel de kwaliteit van zorg en patiëntveiligheid te bevorderen door het aanbieden van specifieke simulatie- en vaardigheidstrainingen aan zorgprofessionals. NSTZ werkt daarbij samen met de beste trainers en docenten, bedrijven en organisaties en levert een hoogwaardige leeromgeving met moderne apparatuur op haar locatie in Ede, centraal in Nederland. Voor overnachtingen ligt het NSTZ op loopafstand van Hotel De Reehorst. Komt u liever met de auto, dan kunt u gratis parkeren bij het NSTZ.

Contactgegevens NSTZ

 • Adres NSTZ

  Horapark 9
  6717LZ Ede
 • Telefoon

  0318-693501
 • E-mail

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Partners

Onderstaande partners zijn betrokken bij het NSTZ en haar activiteiten.